Sună la 0747.18.16.17, 0745.67.00.93 sau fă o rezervare onlineREZERVARE ONLINE

Despre Fratii Micliuc

Cu drag la lume să cântăm! Acesta este gândul cu care pornim de fiecare dată când ne invitați la una dintre petrecerile voastre. Sub titulatura Grupul vocal-instrumental „Frații Micliuc” din Suceava activăm din anul 1998.

Pe lângă cântările cu care v-am obișnuit, ne-am preocupat și de realizarea unor albume proprii. Până în prezent am lansat 4 albume: La poartă la Țarigrad – Colinde de Crăciun (2002, producător Studioul Audio Mixer Suceava), Stejărel de la Suceava (2006, producător S.C. Spiros S.R.L. Galați), Cu drag la lume cântăm (2008, producător S.C. Ana Sound Com S.R.L. România), Frumos muzica s-aude (2012, producător Ionuț Studio).

Pentru a ne cunoaște mai bine, vă invităm să citiți câteva dintre destăinurile noastre.


Lady Boss

Mirabela Micliuc

Voce, clape

Prima legătura cu scena, mi-am stabilit-o în clasa a VI-a, în şcoala generală, când, în cadrul unei serbări de Crăciun, am cântat o colindă. Atunci am fost remarcată de persoane din lumea muzicii populare şi după acest moment ascensiunea în domeniu a fost asemenea unui lanţ.

Optimistă şi pozitivă, mă ambiţionez mereu sa învăţ câte ceva. În copilărie aveam obiceiul de a-mi propune studiu personal pentru aprofundare, fie a gramaticii limbii române, fie a limbii engleze, fie în solfegiat și studiu la pian ori în îndeletnicirea cu lucrul de mână (croşetat, împletit). Mai târziu, acelaşi lucru aveam să-l fac și cu teoria muzicii și solfegiu, pian, studiul zonelor etnografice, precum şi al costumelor populare.

Am urmat cursurile Universității de Arte „George Enescu” din Iași, Facultatea de Pedagogie Muzicală, promoția 2006. Pe perioada anilor universitari, am fost membră a Coralei Cantores Amicitiae, cu care am colaborat timp de aproape 6 ani şi alături de care am participat la o adevărată activitate artistică: înregistrări, filmări, turnee în țară și străinătate, spectacole de amploare.

De atunci și până astăzi, am participat la numeroase manifestări cultural-artistice, unde activitatea a crescut în volum, iar legătura cu muzica s-a consolidat și a devenit cu adevărat o pasiune greu de descris în cuvinte.

Activitatea în învățământ mi-a adus și ea realizări notabile. În calitate de profesor de pian și educație muzicală al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava am obținut numeroase premii cu elevii mei la concursurile de specialitate.

Mai adaug faptul că am foarte multe așteptări de la ceea ce pot face eu însămi, așa încât un lucru e făcut bine numai când e aproape de perfect.


happy owner of a restaurant

Iancu Micliuc

Acordeon, manager formatie

Ucenicia mi-am început-o la vârsta de 15 ani în București, în faimosul restaurant Vișeu unde în fiecare seară se țineau petreceri cu ștaif cu muzică de calitate. Acolo, îmi mai potoleam dorul de plaiurile natale, cântând melodiile atât de dragi sufletului meu din zona Moldovei. Toate aceste cântări aveau loc în cadrul unui program constant intitulat „Hora moldovenească”. Revenind acasă, am început colaborări cu nume sonore ale cântecului bucovinean (Sofia Vicoveanca, Margareta Clipa, Alexandru Havriliuc, Leonard Zamă, Laura Lavric, Cristian Ruscior).

Și pentru că în orice domeniu e necesară și o pregătire de specialitate, am urmat cursurile Școlii Populare de Artă „Ion Irimescu” din Suceava, secția Acordeon, promoția 1982.

Amintirile mă poartă la momentul în care fiind mic copil, bunicul mi-a dăruit primul acordeon. Atunci am simțit că îmi voi clădi un viitor bun cântând la acest intrument și așa a și fost. Am încercat să le transmit și copiilor mei dragostea de muzică și pot spune că am reușit. Cea mai mare bucurie o am atunci când îi văd că le cântă oamenilor cu drag.


restaurant manager woman at work place

Ionut Micliuc

Saxofon, trompeta, clape

Apropierea de muzică a început de timpuriu, având cântări încă din adolescență. O muncă constantă, studiu neîntrerupt, dorință de perfecționare, toate acestea au dus la formarea mea ca muzician profesionist. Pasionat și de domeniul audio-video, mi-am extins aria de interes spre realizarea de filmări video, înregistrări audio, masterizări.

Am absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Interpretare Muzicală, specialitatea Clarinet, promoția 2005. Din anul absolvirii, sunt profesor de clarinet al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava unde mă dedic pentru o bună pregătire a elevilor, fapt dovedit prin premiile obținute de către aceștia, de-a lungul anilor, la diferite concursuri locale, județene și naționale de interpretare muzicală.

Ca muzician, mă axez mereu pe studiu permanent, știind că doar așa poți rămâne printre cei mai buni.


restaurant manager woman at work place

Adrian Micliuc

Clarinet, saxofon, voce

Muzica mi-a îndrumat pașii încă din copilărie. Cu timpul a devenit o pasiune frumoasă care mi-a adus multe satisfacții. Pot spune că în cadrul formației m-am format ca om și muzician. Am învățat că pentru a reuși, trebuie să te dedici în totalitate idealului tău. Tocmai de aceea sunt conectat permanent la noutățile din domeniu.

Sunt licențiat al Universității de Arte „George Enescu” din Iași, Facultatea de Interpretare Muzicală, specialitatea Clarinet, promoția 2010.

În prezent sunt consultant profesional al unui mare magazin de muzică cu filiale în toată țara.